Начало Продукти Количка Профил

Мъжка тъмносиня риза гигант VIK403
Мъжка тъмносиня риза гигант VIK4031
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка тъмносиня риза гигант VIK402

2003100007

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка тъмносиня риза гигант VIK402, чудесен избор за мъже, с по-едро телосложение. Обърнете внимание на кройката, която стои доста свободно и ще даде по-голяма свобода в движенията на мъжа. Материята е приятна при допир, съставена от памук и полиестер, подходяща за летните условия в България. Тъмносиният цвят може да се комбинира лесно със светли вратовръзки и панталони, които ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Закопчаването е по цялата дължина с малки прозрачни копчета с тъмносин оттенък. Тази мъжка риза е подходяща за официални поводи и събития. Такива модели с макси размери имаме в още седем цвята, така че се възползвайте от нашите предложения, за да запълните празничният си гардероб с подходящи такива. Лесно се перат и гладят при сравнително ниска температура, без да се нарушава цялостта и качествата на ризата.

 

Състав: 80% памук и 20% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •