Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Макси мъжка риза цвят лилав SO80423
Макси мъжка риза цвят лилав SO80424
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Макси мъжка риза цвят лилав SO8042

1706240226

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Макси мъжка риза цвят лилав SO8042, истинско предизвикателство в модните облекла за всеки сезон. Прави впечатление лъскавият оттенък на плата, който ако се вгледате внимателно ще различите ситният принт. Следователно ризата не е изцяло едноцветна, както се вижда в общия план. Именно тази подробност ще се хареса най-много от мъжете с богато въображение и стил в обличането. Добре е да уточним също, че тук става въпрос за големи размери от този модел, за мъже с широко телосложение.

Може да я обличате само на специални поводи и да я комбинирате с официални мъжки панталони и черни обувки, които ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Материята на ризата е съчетание между памук, коприна и еластан. Много добра комбинация с оглед прането и гладенето. Закопчаването е стандартно по цялата дължина и завършва със спортна яка. Кройката е свободна, така че движенията на тялото ви са гарантирани.

 

Състав: 70% памук и 25% коприна и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.