Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Макси мъжка риза къс ръкав бяла BA54113
Макси мъжка риза къс ръкав бяла BA54114
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Макси мъжка риза къс ръкав бяла BA5411

1806090004

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Макси мъжка риза къс ръкав бяла BA5411, изчистен дизайн, гладка материя и още нещо. Много добър вариант за облекло през лятото, ще ви държи хладно дори през най-горещите дни в годината. Всеизвестно е, че ленът е добър изолатор, който е предпочитан плат за ризи и мъжки панталони. Кройката е свободна, спортно елегантна, няма да притеснява тялото ви и неговите движения.

Без излишни декорации, освен двата горни джоба, затворени с малки бели копчета. Не забравяйте, че този модел е предназначен за мъже с по-голямо телосложение и нестандартна форма на тялото. Поради тази причина е важно да изберете правилният размер. Не пропускайте да подновите летният си гардероб с подобни модели мъжки ризи, които да обличате в ежедневието си или на специални неформални поводи.

 

Състав: 80 % лен и 20 % памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.