Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Макси мъжка риза NO4021
Макси мъжка риза NO40211
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Макси мъжка риза NO4021

1802210209

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Макси мъжка риза NO4021, официална и едноцветна с класическа кройка. На пръв поглед розовият цвят е малко нестандартен, но за тези от вас, които обичат да експериментират е добре дошло. Самият модел е подходящ за специални поводи и тържества в официална обстановка. Ризата се комбинира добре с панталони цвят бордо и вратовръзка в червено или вишнево, без разбира се да натрапваме нашето мнение.

В областта на гърдите има зашито малко джобче, което е по-скоро за декорация отколкото да служи за нещо друго. Закопчаването е по цялата дължина с безцветни копчета. Материята е памучна с малък процент полиестер. Това прави мъжката риза удобна за носене и почистване.

  • Състав: 80% памук и 20% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.