Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Макси риза ситен принт SO35623
Макси риза ситен принт SO35624
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Макси риза ситен принт SO3562

2002190100

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Макси риза ситен принт SO3562, красив вариант за празнични поводи и събития. Много приятен на вид модел от последната ни колекция за този сезон. Материята е комбинация между памук и  полиестер, добър вариант за летните жеги. Не дава възможност да се потите, лесно се пере и глади, без да се нарушават свойствата и качеството на плата. Кройката е свободна, с изчистен дизайн, без излишни декорации освен джоба на нивото на гърдите.

Стандартно закопчаване с прозрачни лъскави копчета по цялата дължина. Белият цвят на ризата се комбинира както с тъмни, така и със светли панталони и сака, които ще намерите в нашият сайт. Същият модел риза имаме в други цветове, подходящи само за мъже с едро телосложение или нестандартна форма на тялото.

 

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.