Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Макси синя риза къс ръкав NO90004
Макси синя риза къс ръкав NO90005
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Макси синя риза къс ръкав NO9000

2003220303

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Макси синя риза къс ръкав NO9000, модерен прин в съчетание със свободна кройка, най-добрият вариант за летния сезон. Закопчаването е по цялата дължина, с ефектни квадратни копчета в син цвят. Всъщност те са допълнение към текстурата на плата. Материята от своя страна е мека и приятна при допир, като основата е памук и малък процент еластан. Важно е да подчертаем, че моделът е с макси размери, следователно е предназначен за мъже с по-големи размери на тялото.

Обърнете внимание на ситния принт и заигравката му с различните оттенъци на синия цвят. От това може да се възползвате, когато избирате подходящият мъжки панталон и обувки. Тях може да ги намерите в онлайн магазин Виконте Русе, а ако имате затруднения се обърнете към наш сътрудник. Ризата може да я носите в ежедневието, както и на неформални събития.

 

Състав: 97% памук и 3% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.