Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Макси синя риза на ситни точки NO10363
Макси синя риза на ситни точки NO10364
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Макси синя риза на ситни точки NO1036

2001090004

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Макси синя риза на ситни точки NO1036, за мъжете, които са привърженици на предизвикателните дрехи. Веднага щом облечете тази риза ще усетите разликата в своето самочувствие. Моделът е изработен от много качествена материя, мека и гладка при допир. Ако съсредоточите погледа си върху нея, ще усетите някаква дълбочина в пространството. Това е постигнато с феноменалният ситен принт и умелото съчетание между няколкото нюанса в синьо.

В допълнение може да споменем оригиналното закопчаване по цялата дължина с малките квадратни копчета, които са в унисон с цялата „картина“ на ризата. От гледна точка на съчетаването с останалите дрехи, като мъжки панталон и сако оставяме на вашето въображение. Надяваме се този модел да удовлетвори желанието ви да го носите както на специални тържества, така и да сте актуални на работното си място.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.