Макси синя риза на ситни точки NO10363
Макси синя риза на ситни точки NO10364
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Макси синя риза на ситни точки NO1036

2001090004

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Макси синя риза на ситни точки NO1036, за мъжете, които са привърженици на предизвикателните дрехи. Веднага щом облечете тази риза ще усетите разликата в своето самочувствие. Моделът е изработен от много качествена материя, мека и гладка при допир. Ако съсредоточите погледа си върху нея, ще усетите някаква дълбочина в пространството. Това е постигнато с феноменалният ситен принт и умелото съчетание между няколкото нюанса в синьо.

В допълнение може да споменем оригиналното закопчаване по цялата дължина с малките квадратни копчета, които са в унисон с цялата „картина“ на ризата. От гледна точка на съчетаването с останалите дрехи, като мъжки панталон и сако оставяме на вашето въображение. Надяваме се този модел да удовлетвори желанието ви да го носите както на специални тържества, така и да сте актуални на работното си място.

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.