Начало Продукти Количка Профил

Макси сива мъжка риза NO404
Макси сива мъжка риза NO4041
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Макси сива мъжка риза NO402

1911260117

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Макси сива мъжка риза NO402, луксозен модел за специални поводи, за да се чувствате комфортно през целият ден, дори ако времето е много горещо. Материята е комбинация от памук и полиестер и няма да позволи да се потите, стига да сте избрали правилния размер. Предназначена е за мъже с по-големи габарити и нестандартно телосложение. Кройката е по-свободна по обясними причини с цел да не притеснява движенията на тялото.

На нивото на гърдите има декоративен джоб, който може да използвате за малки ценни предмети или кърпичка. Закопчаването е с безцветни копчета по цялата дължина. Материята лесно се пере и глади при сравнително ниска температура. Няма опасност от отпускане на плата, дори ако носите ризата често. В днешно време всеки уважаващ себе си мъж трябва да има в своя гардероб поне няколко едноцветни мъжки ризи и мъжки панталони, отговарящи на правилната цветова визия.

 

Състав: 80% памук и 20% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •