Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Макси сива мъжка риза NO404
Макси сива мъжка риза NO4041
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Макси сива мъжка риза NO402

1911260117

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Макси сива мъжка риза NO402, луксозен модел за специални поводи, за да се чувствате комфортно през целият ден, дори ако времето е много горещо. Материята е комбинация от памук и полиестер и няма да позволи да се потите, стига да сте избрали правилния размер. Предназначена е за мъже с по-големи габарити и нестандартно телосложение. Кройката е по-свободна по обясними причини с цел да не притеснява движенията на тялото.

На нивото на гърдите има декоративен джоб, който може да използвате за малки ценни предмети или кърпичка. Закопчаването е с безцветни копчета по цялата дължина. Материята лесно се пере и глади при сравнително ниска температура. Няма опасност от отпускане на плата, дори ако носите ризата често. В днешно време всеки уважаващ себе си мъж трябва да има в своя гардероб поне няколко едноцветни мъжки ризи и мъжки панталони, отговарящи на правилната цветова визия.

 

Състав: 80% памук и 20% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.