Начало Продукти Количка Профил

Официална риза бордо гигант NO407
Официална риза бордо гигант NO4071
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Официална риза бордо гигант NO402

1909050215

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Официална риза бордо гигант NO402, красив, изискан модел за празнични събития или за ежедневна употреба, ако работата ви го позволява. Дизайнът е класически, а кройката свободна. Изберете правилният за вас размер мъжка риза, за да се чувствате комфортно през целият ден. Закопчаването е с малки кръгли копчета от същият цвят. Предназначена е за мъже с едро телосложение и повечко килограми.

Тъй като при тях изборът на дрехи е по-труден, затова даваме възможност да си изберете между девет различни цвята мъжки ризи. Комбинацията с панталони, сака и обувки ще бъде сравнително лесна, защото в сайта Виконте Русе има голямо разнообразие от големини и десени. Заредете вашият гардероб с луксозни дрехи и аксесоари, за да не се чудите какво да облечете, когато предстои някакъв повод за празник.

 

Състав: 80% памук и 20% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •