Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Официална риза бордо гигант NO407
Официална риза бордо гигант NO4071
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Официална риза бордо гигант NO402

1909050215

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Официална риза бордо гигант NO402, красив, изискан модел за празнични събития или за ежедневна употреба, ако работата ви го позволява. Дизайнът е класически, а кройката свободна. Изберете правилният за вас размер мъжка риза, за да се чувствате комфортно през целият ден. Закопчаването е с малки кръгли копчета от същият цвят. Предназначена е за мъже с едро телосложение и повечко килограми.

Тъй като при тях изборът на дрехи е по-труден, затова даваме възможност да си изберете между девет различни цвята мъжки ризи. Комбинацията с панталони, сака и обувки ще бъде сравнително лесна, защото в сайта Виконте Русе има голямо разнообразие от големини и десени. Заредете вашият гардероб с луксозни дрехи и аксесоари, за да не се чудите какво да облечете, когато предстои някакъв повод за празник.

 

Състав: 80% памук и 20% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.