Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Синя мъжка риза големи размери NO403
Синя мъжка риза големи размери NO4031
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Синя мъжка риза големи размери NO402

1911260120

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Синя мъжка риза големи размери NO402, прекрасен, свеж модел от последната ни серия за този сезон. Изработката е много фина и качествена, предназначена за господата с по-широко, нестандартно телосложение. Може да я обличате както на специални поводи, така и за ежедневна употреба, ако работата ви го позволява. Мека и удобна материя, най-добрата комбинация за такъв тип облекла от памук и полиестер, лесно се глади и пере без да нарушава своята цялост и размерност.

На нивото на гърдите се наблюдава малко декоративно джобче, което донякъде раздвижва модела риза. Кройката е по-свободна и съобразена с бъдещият притежател на тази страхотна, риза дълъг ръкав. Закопчаването е по цялата дължина със светлосини, малки копчета. Всеки уважаващ себе си мъж трябва да има поне две-три такива ризи в своя гардероб за специални поводи. Комбинирането с мъжки панталони, сака и обувки оставяме на вашето въображение.  Ако имате въпроси сме на разположение.

 

Състав: 80% памук и 20% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.