Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Синя макси риза къс ръкав BA57223
Синя макси риза къс ръкав BA57224
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Синя макси риза къс ръкав BA5722

2003220150

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Синя макси риза къс ръкав BA5722, за мъжете с едро телосложение. Може да се носи в ежедневието и на неформални срещи, щом етикета го позволява. Ако се вгледате внимателно в десена, ще забележите втъканите ленени нишки, с които се акцентира този модел. По този начин материята предпазва тялото от изпотяване, дори и в най-горещите летни месеци. Подобен тип плат няма нужда от гладене, след изпиране. Забелязват се също два малки декоративни джобове на нивото на гърдите, прибрани умело с пришити по средата копчета.

Кройката е свободна, което е голямо предимство, стига да сте избрали правилния размер. Закопчаването е по цялата дължина със светлосини малки копчета. Комбинирането с дънки или друг вид спортни мъжки панталони е в правилната посока. Подобен тип макси ризи имаме в различни цветове и десени. Достатъчно е да разгледате нашият онлайн магазин за да се уверите в това.

 

Състав: 80 % лен и 20 % памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.