Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Стилна светлосиня риза гигант DPT7303
Стилна светлосиня риза гигант DPT7304
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Стилна светлосиня риза гигант DPT730

2003220130

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Стилна светлосиня риза гигант DPT730, спортно елегантна от последната ни селекция за този сезон. Започваме от закопчаването, което е по цялата дължина, при това доста оригинално. То започва отдолу нагоре с кръгли тъмносини копчета и завършва с три квадратни от същият цвят. След това следва спортната яка, красиво прилепнала с помощта на две малки копчета. Материята е много мека и приятна при допир от памучен плат, като прави впечатление оригиналният и неподражаем принт.

Дизайнът на ризата е изчистен с едно малко декоративно джобче на нивото на гърдите. Искаме да насочим вашето внимание, че все пак този модел е предназначен за мъже с по-големи размери на телосложение. Това наше предложение може да слагате във всекидневието в работна атмосфера, като комбинацията с мъжки панталони или дънки е препоръчителна. С други думи тук се акцентира на спортната визия, която надяваме се да ви допадне.

 

Състав: 97% памук и 3% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.