Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Блуза цвят бордо с червена лента MU8504
Блуза цвят бордо с червена лента MU8504
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Блуза цвят бордо с червена лента MU8504

2003230049

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Блуза цвят бордо с червена лента MU8504, нетрадиционна визия, която се надяваме да ви допадне. Комбинацията в оттенъците и разнообразният принт ще направят дрехата да ви стане любима, особено ако предпочетете да я обличате в комбинация с тъмен цвят мъжки панталони и официални обувки. Помислено е върху всеки детайл, като има някаква математическа съразмерност в цялата визия. Всичко това се разделя от една широка червена лента, която слага точка на спора, кое е отгоре и кое отдолу.

В областта на врата е образувана стандартна за такъв тип дрехи яка, в основата на която има три светли копчета, прибиращи деколтето. Ръкавите са с основния за блузата цвят бордо, завършващи с ластичен кант. Кройката е малко по-свободна и дава възможност за известен простор в движенията. Трябва само да уточним, че размерите на този модел са за мъже с едро телосложение.

 

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно