Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бяла блуза с флорални мотиви MSR411
Бяла блуза с флорални мотиви MSR4111
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла блуза с флорални мотиви MSR411

2003230204

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бяла блуза с флорални мотиви MSR411, модел, който ще ви впечатли с всеки един детайл. Много свежа визия за летните месеци с уникално излъчване. През последните години се забелязва една тенденция в модата, клоняща към природата и нейната неповторимост. Тук основните акценти са спортната яка с цвят деним, която е плътно прилепнала за врата благодарение на малките, пришити копчета в края ѝ. Добре е най-горното да се носи винаги разкопчано.

Материята е мека и приятна при допир от памук, с малък процент елестан. Мъжката блуза е предназначена за по-едрите мъже, които може да разчитат на добро излъчване и стройна фигура при положение, че изберат правилния размер. Комбинацията с мъжки тъмни, панталони или дънки е препоръчителна, особено ако предпочитате да ходите на работа елегантно облечени.

 

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.