Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бяла блуза със спортна сива яка MSR619
Бяла блуза със спортна сива яка MSR6191
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла блуза със спортна сива яка MSR619

2003230237

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бяла блуза със спортна сива яка MSR619, за да изглеждате добре през лятото, не само в ежедневието , но и на работното си място. Прави впечатление освен свободната кройка и леко разтегливата материя. От тези две условия може да се възползват господата, които имат едро телосложение и т.нар. бирено коремче. С този модел ще се чувстват комфортно, дори ако извършвате физически натоварвания. Яката е семпла и ненатрапчива и се вписва идеално в дизайна на дрехата.

Закопчаването е с три копчета, чиито оттенък е съобразен с водещите цветове. Материята е мека и приятна за носене от памук и малък процент еластан. Има малко декоративно джобче, над което е избродирано логото на бранда. Конкретно тази блуза бихте могли да я комбинирате както с тъмни, така и със светли панталони, които са на разположение в онлайн магазин Виконте Русе.

 

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.