Мъжка тениска с овално деколте мента DDS758
Мъжка тениска с овално деколте мента DDS7581
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка тениска с овално деколте мента DDS758

1904100129

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка тениска с овално деколте мента DDS758, красива дреха за лятото. Може да я обличате във вашето ежедневие, както и когато сте на плажа или на излет в планината. Материята е памучна, която не дава възможност на тялото ви да се изпотява, защото кройката е свободна. Блузата е предназначена за едри мъже над обявените стандарти. Десенът е изчистен от всякакви декорации, с изключение на централната част на гърдите където присъства ефектна щампа на бранда.

Ето ви един вариант за изграждане на т.нар. клубен имидж. Подбирайки правилната комбинация с останалите дрехи ще ви донесе така желаният успех. Предложението ни в конкретния случай е с дънки или друг вид тъмни панталони и спортни обувки, които ще намерите в нашия сайт.

 

Състав: 95% памук и 5% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.