Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Сива тениска с червен надпис DDS795
Сива тениска с червен надпис DDS7951
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Сива тениска с червен надпис DDS795

1904100125

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Сива тениска с червен надпис DDS795, ефектен модел в топлото време за ежедневна употреба. Може да се носи плътно по тялото, защото материята е леко разтеглива. Въпреки това тя е памучна с малък процент еластан. Мека и приятна при допир, не дразни кожата, не дава възможност да се потите дори при физическо натоварване. Основният цвят е сив меланж, на който добре контрастира червеният надпис „REMEMBER“.

Свободната кройка и големите размери на тази дреха може да помогнат на господата с нестандартно телосложение и да прикрият част от неговите недостатъци (например бирено коремче). Яката е овална и стои плътно по врата, но няма да ви стяга особено. Добра комбинация за този случай е с дънкови бермуди или спортен панталон, които ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

 

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно