Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11


Връщане на стоки и Рекламации

 

Онлайн Магазин за Мъжки облекла - Vikonte.eu е единственият Електронен Магазин в България, в който клиент закупил даден продукт има право до 30 дни след закупуването му да го върне обратно, без да посочва причина за това.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 
  • Клиентът трябва да представи издаденият му от фирмата касов бон.
  • Клиентът съгласува с представител на Интернет Магазин за Мъжки облекла - Vikonte.eu адреса, на който трябва да върне обратно закупения продукт(и).
  • Клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на продукта(ите) до посочения от представител на Интернет Магазин Vikonte.eu адрес.

Сроковете и условията по рекламациите на продуктите се определят в зависимост от естеството на продукта.

Отказване на поръчката може да се осъществи до 1 час от нейното завършване. При неспазване на уречения срок, всички потенциално възникнали куриерски разноски се покриват от клиента.

 

Ние във Vikonte.eu държим на нашите клиенти. Ето защо предлагаме по-удобни условия за Вас, за да се чувствате комфортно при пазаруване и да знаете, че сте винаги защитени. Нашата цел е да направим всеки нов посетител в  Vikonte.eu наш редовен клиент. Единственият начин за това е да сме коректни и да отговорим на всички Ваши изисквания.