Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ


Онлайн Магазин за Мъжки облекла - Vikonte.eu

Основаване 

Фирма Vikonte е основана през 1993 година в град Русе. Предметът на дейност е производството и продажба на мъжки облекла. Брандът започва дейноста си като изработва поръчки на клиенти - мъжки панталони и костюми. Поради повишеното търсене и интерес към продуктите фирмата увеличава обема на производството си и започва да изработва малки серии конфекция на ишлеме, които успешно продава на българския и румънския пазар.

 

Първи търговски марки
През 1995 г. фирмата регистрира търговската марка "Виконтеи "Вип стил". Същата година открива самостоятелен цех за изработка на мъжко работно облекло и мъжка конфекция (ризи, панталони, сака, костюми, връхно облекло). Продукцията на българския пазар реализира чрез партньори в повечето големи градове на страната. От ноември 1996 г. фирмата продава свои облекла в Германия и Гърция. Поради завишения интерес към продукцията, фирмата разработва по-широк асортимент от облекла и създава нови модни линии със запазени марки.Униформените облекла произведени от фирмата са съобразени с всички изисквания за удобство и практичност.

 

Философия на компанията
Мисията на фирмата е "Високо качество съобразено с повишените изисквания на нашите клиенти". Във връзка с разширяването на производствения си капацитет фирма "ВИКОНТЕ" търси бизнес партньори за търговия на едро в цялата страна. Фирмата изработва модели по поръчка, както и собствени модели, предлага разнообразна гама от нови десени и цветове съобразени с последните модни тенденции. Mоделите ни са насочени към стилните и елегантни мъже, които искат да са модерни и различни. Нашите облекла са с класическа линия и модерен дух. Те са специално разработени, така че да придават особен чар на този, който ги носи.

 

Vikonte в наши дни
Компанията работи основно с български и италиански платове и при строг производствен контрол над качеството. Ние ще се погрижим и за дребните корекции, които могат да се наложат; при това за наша сметка, така че вие да можете да се насладите напълно на готовата продукция, съобразена изцяло с вашите мерки. Изпълняваме и поръчки по еталон за още по-пълно удовлетворяване на желанията на нашите клиенти – само за 5 работни дни.