Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Сватбени костюми Официални костюмиМъжки сака Абитуриентски костюми

Елегантни мъжки костюми

Открий тук нова колекция мъжки костюми от българската модна къща Vikonte! Сред тях се отличават няколко модни линии, които са предназначени за различни поводи - от бизнес срещи до по-изискани церемонии.

За сватбените си костюми залагаме на изискани италиански платове с характерното си строго официално излъчване. Разработени са в приятно вталена кройка, която ще Ви достави комфорт на носене и се предлагат в размери от 44 чак до номер 66.

Младежите пък се уважили в нашата колекция абитуриентски костюми. За тях е важно да се отбележи супер слим кройката на панталоните им със силно вталени крачоли. Тази модерна линия на изработка се допълва от сако и елек, като  по този начин целим да подчертаем еленгантния силует на джентълмена с едно по-спортно-елегантно излъчване

И за десерт сме оставили своята колекция бизнес костюми, които са подходящи за ежедневно носене. За тях сме предвидили и голямо разнообразие аксесоари и официални ризи, които ще ви помогнат да изглеждате безупречно пред своите бизнес партньори.