Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки костюм бордо с черно FS1
Мъжки костюм бордо с черно FS1
Мъжки костюм бордо с черно FS1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки костюм бордо с черно FS1

2105050133

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки костюм бордо с черно FS1, стилно изражение на елегантната мъжка визия. Подходящ за носене за всеки официален празник или събитие. Няколко са характерните достойнства на тази дреха. На първо място е кройката, която е леко вталена, специално пригодена за по-слабите, стройни фигури. Един от основните елементи на сакото е неговата двукомпонентна яка. В горната част е изработена от основния цвят бордо, а в издължената долна част е в черен цвят.

Не търсете непременно контрастни цветове, защото понякога може да се получи доста интересен модел, както е в този случай. Горният джоб е с шлицова рамка, а долните два са прорезни с красиво капаче. Закопчаването е с едно копче, каквато е напоследък тенденцията в официалните сака. На ръкавите традиционно има декоративни копчета, който завършват дизайна на тази красива дреха.


Състав: 49% полиестер, 49% вискоза, 2% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.