Начало Продукти Количка Профил

Син мъжки костюм Акуатико
Официален мъжки костюм светлосин FC2441
Син мъжки костюм Акуатико
Официален мъжки костюм светлосин FC24414
Официален мъжки костюм светлосин FC24411
Официален мъжки костюм светлосин FC24415
Официален мъжки костюм светлосин FC24412
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Син мъжки костюм Акуатико

1909050087

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноСин мъжки костюм Акуатико, красив модел за специални поводи, като сватби, абитуриентски балове и тържествени събития. На тях ще изглеждате превъзходно в този наистина моден тоалет. Светлосиният цвят се завръща на модната сцена по един наистина великолепен начин, в комбинация с материи от вискоза и полиестер. Предимството им е,  че не се мачкат и стоят по тялото, ако е избран правилният размер.

Долните, странични джобове на сакото са с капачета, ревера е издължен и води линията на яката. Към костюма има още елек от същия цвят със стандартно изпълнение. Ръкавите са издължени, в края на които има загатнат шлиц и четири тонални копчета с декоративна цел. Сакото е вталено и към него можем да добавим от наша страна препоръка за светла мъжка риза, която ще намерите в нашия онлайн магазин.

 

  • Състав: 49% полиестер, 49% вискоза и 2% еластан
  • Хастар: 100% вискоза

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •