Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ МЪЖКИ ПАПИЙОНКИ ДО 27.06

Светлосин костюм с мрежеста структура FS1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлосин костюм с мрежеста структура FS1

1811290136

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Светлосин костюм с мрежеста структура FS1, красив модел с много достойнства. Ако се вгледате внимателно в снимките, ще разберете, че това е дреха специално за абитуриентски бал. Стилна и елегантна, заслужаваща вниманието на околните, на което и събитие в крайна сметка да се появите.  Материята е доста иновативна и бихме казали смела, защото е релефна, изработена от полиестер, вискоза и само 2% еластан.

Лесно се глади и на практика не се мачка. Кройката е вталена, което прави дрехата спортно елегантна. Дизайна е стандартен, с два долни, странични джоба покрити с капачета и един горен декоративен. Яката е широка и се води по тялото. Закопчаването е поверено само на едно копче, което логически ще ви наведе  на мисълта да носите сакото често разкопчано.

 

Състав: 49% полиестер, 49% вискоза, 2% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.