Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Светлосин мъжки костюм FS5889
Светлосин мъжки костюм FS5889
Светлосин мъжки костюм FS5889
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлосин мъжки костюм FS5889

2202150034

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Светлосин мъжки костюм FS5889 е в изключително екстравагантен светъл цвят. Платът, от който е изработен е полиестер и вискоза в равно съотношение. Има и малък процент еластан за максимален комфорт при носене.

Закопчаването е едноредно, а кройката на костюма е вталена. Моделът се състои от три части - сако, елек и панталон. Всички те са изработени от еднаква материя. 

Състав: 49% полиестер, 49% вискоза, 2% еластан

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.