Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмносин костюм с карирана нижка MMI1
Тъмносин костюм с карирана нижка MMI1
Тъмносин костюм с карирана нишка MMI1
Тъмносин костюм с карирана нишка MMI1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносин костюм с карирана нишка MMI1

2002180057

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносин костюм с карирана нишка MMI1, красив спортно елегантен модел в класически цветове. Подходящ е за всички официални поводи. Кройката е вталена, която в съчетание с финия италиански плат, придава свежа визия на вашето телосложение.

Ако се вгледате по-внимателно в десена на материята, ще забележите тънка червена нишка, която се разхожда симетрично по цялата дължина. Дизайнът следва стандартите, два долни странични джоба покрити с капачета, и горен декоративен за кърпичка. Панталонът следва модната линия и е от същата материя като сакото.

Състав: 80% вълна, 20% вискоза

 

РАЗГЛЕДАЙ ОЩЕ АБИТУРИЕНТСКИ КОСТЮМИ!

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.