Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Мъжки костюм DRO 94
Мъжки костюм DRO 94
Мъжки костюм DRO 94
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки костюм DRO 94

0304280019

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Елегантен мъжки костюм на достъпна цена. Част от нашата колекция официални облекла, подходящи за мъже на всякакви възрасти. Придава стилно излъчване благодарение на изпипаните до съвършенство кройки, които са подплътени от изяществото и нежния допир на италианските платове, вложени в неговата изработка.

  • Цвят: черен
  • Състав: 70% вълна и 30% полиестер
  • Хастар: 100% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.