Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Тъмносин мъжки костюм класически PRO6713
Тъмносин мъжки костюм класически PRO6713
Тъмносин мъжки костюм класически PRO6713
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносин мъжки костюм втален PRO6713

1702080149

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносин мъжки костюм втален PRO6713 e стилен и елегантен с колонен ревер. Изработен е от италиански плат в син цвят. Подходящ е за официални поводи. Спортно-елегантен модел с вталена кройка от последната ни колекция костюми.

Много удобен за носене поради материята си - специална високопресована вълна за костюми. Чрез този естествен материал позволява на кожата да диша и да се чувства невероятно комфортно.

Състав: 80% вълна, 10% вискоза, 10% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.