Официален мъжки костюм Робърт
Официален мъжки костюм черен FC53402
Официален мъжки костюм черен FC5340
Официален мъжки костюм черен FC53403
Официален мъжки костюм черен FC53401
Официален мъжки костюм черен FC53404
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Официален мъжки костюм Робърт

1909050100

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Официален мъжки костюм Робърт, класически син цвят за една изискана мъжка визия. Това на практика е най-елегантният ни модел от последната серия луксозни облекла. Изключителна изработка, лъскава материя от полиестер и вискоза, предпочитана марка от бизнесмени и интелектуалци. Може да обличате костюма на всички вечерни тържества, сватби и абитуриентски балове. Към комплекта влиза стегнат елек и панталон от същата материя и цвят.

Сакото е с правилна форма и подчертани рамене, леко скосено и с едно копче. Такива са модните тенденции и ние от Виконте Русе се стремим да ги спазваме. От двете страни в долната част има два джоба с капачета. Ръкавите са издължени и украсени с ред декоративни, тонални копчета от същия цвят. Риверът е заострен и издължен, като в лявата му страна има отвор за поставяне на брошка. Завършваме вашата цялостна визия с правилният избор мъжки ризи и обувки, които може да намерите в нашия онлайн магазин.

 

  • Състав: 49% полиестер, 49% вискоза и 2% еластан
  • Хастар: 100% вискоза

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  


20080616111601 / 16.06.2008 г.