Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Елегантен костюм на ситни точки PCF12
Елегантен костюм на ситни точки FC121
Елегантен костюм на ситни точки FC124
Елегантен костюм на ситни точки FC122
Елегантен костюм на ситни точки FC123
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Елегантен костюм на ситни точки PCF12

2202150069

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Елегантен костюм на ситни точки PCF12, стилна дреха за сватба или абитуриентски бал. Прекрасно структуриран дизайн с мека и приятна при допир материя. Изработката е много качествена, от жакартов плат, съставен от вискоза, полиестер и еластан. Леко вталената кройка, в комбинация със заоблените ръбове в долната част придават на сакото съвършенна визия.

Закопчаването е само с едно копче, раменете са подчертани, а дължината на ръкавите е съобразена с размера, който сте си избрали. Джобовете и останалите аксесоари в това празнично облекло само завършват перфектният замисъл на това творческо решение. 

Състав: 49% вискоза, 49% полиестер и 2% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.