Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Елегантен костюм на ситни точки PCF12
Елегантен костюм на ситни точки FC121
Елегантен костюм на ситни точки FC124
Елегантен костюм на ситни точки FC122
Елегантен костюм на ситни точки FC123
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Елегантен костюм на ситни точки PCF12

2202150069

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Елегантен костюм на ситни точки PCF12, стилна дреха за сватба или абитуриентски бал. Прекрасно структуриран дизайн с мека и приятна при допир материя. Изработката е много качествена, от жакартов плат, съставен от вискоза, полиестер и еластан. Леко вталената кройка, в комбинация със заоблените ръбове в долната част придават на сакото съвършенна визия.

Закопчаването е само с едно копче, раменете са подчертани, а дължината на ръкавите е съобразена с размера, който сте си избрали. Джобовете и останалите аксесоари в това празнично облекло само завършват перфектният замисъл на това творческо решение. 

Състав: 49% вискоза, 49% полиестер и 2% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.