Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Класически тъмносин мъжки костюм втален JMN16
Класически тъмносин мъжки костюм втален
Класически тъмносин мъжки костюм втален JMN11
Класически тъмносин мъжки костюм втален JMN
Класически тъмносин мъжки костюм втален JMN12
Класически тъмносин мъжки костюм втален JMN1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Класически тъмносин мъжки костюм втален JMN16

2202280039

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Класически тъмносин мъжки костюм втален JMN16, за специални поводи и събития. Първата реакция, която ще изразите е да кажете “УАУ“ и съвсем заслужено, защото модела е наистина впечатляващ. Самият избор на материя е неслучаен. Постигната е комбинация между пресована вълна, полиестер и еластан в процентно отношение, което я прави мека и приятна при допир.

Относно дизайна, той затвърждава последните модни тенденции, а именно закопчаване с едно копче, заоблени ръбове в долната част и приятно вталената кройка. Раменете са подчертани, а ръкавите са леко издължени, идеален завършек на всяка мъжка визия. Ако изборът ви попадне на точно този модел, ще видите ефекта, който ще предизвика на всички присъстващи където и да се появите.

Състав: 65% вискоза и 35% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.