Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Лилав мъжки костюм MMI5441
Лилав мъжки костюм MMI5441
Лилав мъжки костюм MMI5441
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Лилав мъжки костюм MMI5441

2202150121

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Лилав мъжки костюм MMI5441 e с гарантирано качество и неповторим стил. Модерен и съвсем различен лилав цвят от вискоза и полиестер в равно отношение. Моделът е в три части: сако, панталон и елек. Материята е структурирана и е от най-високо качество. Кройката е вталена

Подходящ е за бал, сватба и други официални поводи. Елекът дава завършен вид на цялостната визия на мъжа. Деликатната структура на плата прави костюма да изглежда актуален и изискан.

Състав: 80% вълна, 20% вискоза

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.