Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Мъжки костюм бежово с черно втален PCF1
Мъжки костюм бежово с черно втален FC11
Мъжки костюм бежово с черно втален FC12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки костюм бежово с черно втален

2105050120

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки костюм бежово с черно втален, оригинална и доста атрактивна дреха за всеки празничен повод и събитие. Първата асоциация, когато за първи път зърнете този костюм е „стилен“. Не грешите, защото кройката е леко вталена, със заоблени долни краища и подчертани рамене, което придава младежки облик и индивидуалност на модела. Ако изберете правилният за вас размер, ще усетите лекотата на движенията си и доброто прилепване към вашето тяло.

Материята е съчетание от полиестер, вискоза и еластан, приятна и гладка при допир. Дизайнът е свеж с два долни джоба, покрити с капачета от същия цвят и декоративен черен кант над тях. Горният джоб е с шлицова рамка, подходящ единствено за поставяне на кърпичка. Закопчаването е с едно копче, от което започва издължения черен ревер. 

Състав: 49% полиестер, 49% вискоза и 2% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.