Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Mъжки костюм бяло и черно релефен PKI1
Mъжки костюм бяло и черно релефен PKI11
Mъжки костюм бяло и черно релефен PKI12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Mъжки костюм бяло и черно релефен PKI1

2204190002

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Mъжки костюм бяло и черно релефен PKI1, изискана дреха за всяко празнично събитие. Дизайнът е изключително оригинален, като се концентрира вниманието към орнаментите на двата контрастни цвята. Рядко ще срещнете подобен модел, дори на бляскавите церемонии на висшето общество. Кои са основните акценти тук: Приятно вталена кройка, заоблени долни краища, издължена черна яка и прорезни джобове, декорирани с черен маншет.

Материята е приятна при допир, съчетание между студено пресована вълна и вискоза, релефно декорирана с флорални мотиви. Закопчаването е само с едно копче, тенденция, която се запазва и този сезон. Раменете са подчертани, с цел да открои всичко положително във вашата мъжка визия. Дължината на ръкавите е точно толкова, колкото е дълго сакото. Тази пропорция е много важна особено за хора с нормално телосложение.

Състав: 80% вълна, 20% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.