Мъжки костюм Лукас
Мъжки костюм Лукас
Мъжки костюм Лукас
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжки костюм Лукас

1505200018

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжки костюм Лукас, леко втален модел с класически дизайн. Стандартният черен цвят на модела дава възможност да се носи на абитуриентски балове и сватби. Ако сложите черна риза дори може и на погребения да бъдете с него. В общият случай обаче е добре да съчетаете тази удобна, празнична дреха със светла риза и подходяща вратовръзка.

Освен това ви предлагаме тесен кожен колан за панталона и същия цвят обувки. Всичко това може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе, където ви очаква голямо разнообразие от изненади. Обърнете внимание на джобовете, които следват общата визия на костюма. Закопчаването е едноредово с едно копче, което е модерно през последните няколко сезона.

 

  • Цвят черен
  • Състав: 70% вълна и 30% полиестер
  • Хастар: 100% вискоза

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.