Мъжки официален костюм MMI3465
Мъжки официален костюм MMI3465
Мъжки официален костюм MMI3465
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки официален костюм MMI3465

1811290097

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноМъжки официален костюм MMI3465, син с лента на ревера. Прибавете към вашата колекция луксозни дрехи, като този наистина модерен костюм. Искаме да обърнем вашето внимание към иновативният десен на материята. В комбинация с леко вталената кройка и умело подбраните джобове, може смело да кажем, че сме постигнали целта. Реверът е класически заострен с тънка сатенена лента от вътрешния край.

По принцип тъмните костюми се водят универсални. В този случай може само да променяте официалната риза и вратовръзката. Както се пише в повечето случаи, вниманието към дребните детайли и отношението към всяка дреха стои в основата на нашата концепция за този сезон. Затова следвайте нашите препоръки за съчетаване на този модел с всички придружаващи аксесоари към него.

  • Цвят син
  • Състав: 80% вълна и 20% вискоза
  • Хастар: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.