Мъжки официален костюм MMI5636
Мъжки официален костюм MMI5636
Мъжки официален костюм MMI5636
Мъжки официален костюм MMI5636
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки официален костюм MMI5636

1811290115

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки официален костюм MMI5636 с елек, черен цвят и голямо съдържание на памук. Луксозен, втален  с модерен десен и кройка ще ви представи пред света по правилния начин. Хастара е изцяло от полиестер. Спазено е основното правило, а именно ревера да е тънък и остър. Дизайна на джобовете е уникален с интересно решение на нашите дизайнери да сложат декоративно копче.

Този официален костюм може да го съчетаете с тънък кожен колан  в еднакъв цвят с обувките и светла официална риза. Подходящ вариант за риза е тя да е в светлата гама. Когато избирате размер е добре да се знае, че първото нещо, което се гледа е как костюма прилепва на раменете ви. Последният щрих , на който ще спрем вашето внимание е избора на вратовръзка. В сайта Виконте Русе има голяма колекция, която може да разгледате, ако искате да изглеждате перфектни на вашия празник. 

 

  • Цвят черен
  • Състав: 80% вълна и 20% вискоза
  • Хастар: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.