Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Светлосин мъжки костюм официален MMI1
Втален костюм в турско синьо MMI1
Втален костюм в турско синьо MMI1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Втален костюм в турско синьо MMI1

2204190084

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Втален костюм в турско синьо MMI1, за вашият абитуриентски бал или сватбена церемония. Много качествена изработка от студено пресована вълна и вискоза. Приятна и удобна за носене официална дреха, с която ще изглеждате стилно, привличайки погледите на околните.

Кройката е леко вталена, с добре структуриран, изчистен дизайн. Според последните модни тенденции, сакото трябва да е със заоблени ръбове в долната част, закопчаване само с едно копче и подчертаване на раменете. Долният  край на ръкавите да е на нивото на сакото и двата странични джоба да са с капачета. Синият цвят на костюма е много свеж и се надяваме да ви допадне. Всичко останало е въпрос на настроение и самочувствие.

Състав: 80% вълна, 20% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.