Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Втален мъжки костюм светлосин JMN15
Втален мъжки костюм светлосин JMN15
Втален мъжки костюм светлосин JMN15
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Втален мъжки костюм светлосин JMN15

2202280032

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Втален мъжки костюм светлосин JMN15, официален тоалет за празнични събития и абитуриентски балове. Прекрасен модел от последната ни модна колекция за този сезон. Много качествена изработка от вискоза и полиестер с приятна и гладка повърхност. Прекрасно изглеждащ дизайн, включващ в себе си два долни джоба покрити с капачета и един горен на нивото на гърдите.

Кройката е приятно вталена, а закопчаването е само с едно копче, каквато е последната мода при саката. Долните краища са заоблени, с цел да се загатне и останалото облекло. Дължината на ръкавите е съобразене с тази на сакото, като се подчертават формата на раменете. 

Състав: 65% вискоза и 35% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.