Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Сватбени костюми

ФИЛТРИРАЙ+

Сватбени костюми

Сватбени костюми

Открийте пълната колекция с над 121 модела сватбени костюма в нашите магазини в град Русе - ул. Александровска 31 & ул. Александровска 83

На място ще получите безплатна модна консултация как да комбинирате костюма и аксесоарите си в една перфектна хармонична визия. Както и 20% отстъпка от цената на костюма при закупуване на цялостна визия.

Същo така в нашите магазини можете да се възползвате и от специалните ни персонализирани корекции като вталяванеотпускане и скъсяване на сакото и панталона, които също са подарък от Vikonte!  Очакваме Ви!

Покажи:
ДОБАВИ ФИЛТРИ

Сватбени костюми

В магазините Виконте ще откриете специална селекция сватбени костюми от самият производител. Марката Виконте прилага строг контрол на качеството и стандарти в дизайна за Големия ден. Представяме ви богат избор от сватбени костюми за младоженци (костюми, ризи, вратовръзки, елеци, аксесоари и обувки).

Всичко за облеклото на младоженеца, добре подбрани модели, изработени от качествени български платове. Предлагаме също бoгaтa ĸoлeĸция от елегантни дизайнерски мъжки костюми на конкурентни цени. Нашият онлайн магазин предлага също абитуриентски, официални и класически костюми за вашият незабравим празник.