Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Сватбени костюми

ФИЛТРИРАЙ+


Сватбени костюми

Сватбени костюми

Открийте пълната колекция с над 121 модела сватбени костюма в нашите магазини в град Русе - ул. Александровска 31 & ул. Александровска 83

На място ще получите безплатна модна консултация как да комбинирате костюма и аксесоарите си в една перфектна хармонична визия. Както и 20% отстъпка от цената на костюма при закупуване на цялостна визия.

Същo така в нашите магазини можете да се възползвате и от специалните ни персонализирани корекции като вталяванеотпускане и скъсяване на сакото и панталона!  Очакваме Ви!

Покажи:
ДОБАВИ ФИЛТРИ

Сватбени костюми

Открий пълната колекция с над 135 модела сватбени костюма в нашите магазини в центъра на град Русе - ул. Александровска 31 & ул. Александровска 83

На място ще получиш безплатна модна консултация как да комбинираш костюма и аксесоарите си в една перфектна дизайнерска визия. Също така нашите колеги ще ти покажат и пълната гама от над 1500 вида аксесоари, ризи и обувки за твоя сватбен ден.

Идвайки в нашите  така в нашите магазини ще можете да се възползвате от специалната ни сватбена отстъпка - 20% отстъпка от цената на костюма при покупка на комплект с риза, аксесоари и обувки. Като офертата важи за всички костюми с цена над 200лв.

Ела и пробвай своя любим костюм Vikonte още тази седмица!