Начало Продукти Количка Профил

Церемониален мъжки костюм шампанско с черно PKI1
Церемониален мъжки костюм шампанско с черно PKI1
Церемониален мъжки костюм шампанско с черно PKI1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Церемониален мъжки костюм шампанско с черно PKI1

2105040024

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Церемониален мъжки костюм шампанско с черно PKI1, прекрасно решение за всеки официален празник. Дизайнът е повече от модерен, елегантно съчетание от двата основни цвята. Всеки елемент се загатва по един наистина оригинален начин, което създава илюзията за истинско произведение на изкуството. Платът е съчетание от вискоза и полиестер, фин и нежен с много интересни релефни декорации. Кройката е леко вталена, а закопчаването е поверено само на едно черно копче.

Всички джобове са прорезни, декорирани с широк тъмен кант. Яката на сакото е двуцветна, като в горната си част около врата е цвят шампанско, а издължената долна част е черна. Ръкавите са декорирани с четири тъмни копчета, които завършват елегантната мъжка визия. Последният акцент в тази мъжка дреха са заоблените ръбове на сакото, което ще е на мода през този и надяваме се през следващия сезон.


Състав: 70% вискоза, 30% полестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •