Жълта риза къс ръкав FY052
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Жълта риза FY052

1806110102

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноЖълта риза FY052 с къс ръкав е изработена изцяло от естествени материали. Глътка свежест през топлите месеци от годината. Изключителен модел спортно-елегантна риза от 100% памук. Линията е изчистена и леко свободна, защото знаем, че това ще ви хареса, за да е хладно тялото ви след летните жеги. Закопчаването е стандартно по цялата дължина със светлокафяви копчета.

Спортната яка е прилепнала по врата, което позволява да бъде разкопчана небрежно. От друга страна дължината на ризата е така изработена, че да позволява лесно външно носене или официално вътрешно, което може да се подчертае със стилен колан. Подходяща комбинация в този вариант е с тъмен спортен панталон или дънки, които може да намерите в нашия сайт.

 

  • Състав: 100% памук

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  


20080616111601 / 16.06.2008 г.