Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Бяла ленена мъжка риза с къс ръкав BA2
Бяла ленена мъжка риза с къс ръкав BA23
Бяла ленена мъжка риза с къс ръкав BA21
Бяла ленена мъжка риза с къс ръкав BA24
Бяла ленена мъжка риза с къс ръкав BA22
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла ленена мъжка риза с къс ръкав BA2

2204270018

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бяла ленена мъжка риза с къс ръкав BA2, свеж едноцветен модел от последната ни колекция за лятото. Дизайнът е повече от впечатляващ. Спортна яка, прибрана умело по врата, под нея два вътрешни джоба, които се закопчават с декоративно копче. Раменете са подчертани с два успоредни шева, а ръкавите завършват с широк маншет.

Кройката е права, водеща се по тялото на мъжа, която дискретно прикрива несъвършенствата на тялото , ако има такива разбира се. Закопчаването е по цялата дължина с малки сини копчета. Ризата може да се носи както в панталона, така и извън него, което е голямо предимство. Ленената материя е деликатна, трудно се мачка и стои изгладена дори след пране. Предпазва кожата от изпотяване, като държи хладно дори в най-горещите дни на годината.

Състав: 20% памук и 80% лен

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.