Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бяла риза FY6521
Бяла риза FY6521
Бяла риза FY6521
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла ленена риза FY6521

2302080001

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бяла ленена риза FY6521, летен модел с дълъг ръкав. Този модел се отличава с автентична обработка на памучния плат, която го прави да се доближава максимално до ефирните нишки на лена. Той има стандартно закопчаване по цялата дължина със светлокафяви копчета. Малкият джоб разположен на равнището на гърдите, подсилва ежедневната визия на ризата. Яката е тип „попска“, която донякъде разчупва модела. 

Ако желаете да сте актуални през летния сезон, заложете на подобен тип дреха. Тя лесно би се комбинирала с всякакъв цвят мъжки панталони и костюми, които може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Излезте от  стандартите и заложете на новите тенденции в мъжката мода  за да сте актуални във всеки един момент и сезон. 

1. Перфектна спортно-елегантна визия
2. Подходящ за панталони и дънки
3. Дишаща материя, която не дразни кожата
4. Свободнна кройка за максимален комфорт
5. Състав: 100% памук със структура на лен
6. Произход: Произведено за Vikonte

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.