Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Ленена риза цвят праскова LMO6
Ленена риза цвят праскова LMO65
Ленена риза цвят праскова LMO63
Ленена риза цвят праскова LMO61
Ленена риза цвят праскова LMO64
Ленена риза цвят праскова LMO62
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Ленена риза цвят праскова LMO6

2204250083

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Ленена риза цвят праскова LMO6, удобна дреха за ежедневието през летните дни в годината. Изчистена визия, без излишни орнаменти, с изключение на малката флорална бродерия на нивото на гърдите. Кройката е права и се води по тялото на мъжа, независимо от неговото телосложение. Закопчаването е с малки копчета по цялата дължина. Завършва в областта на тясната яка, която в общия случай е разкопчана.

Голямо предимство е, че на ръкавите има копче, което служи да придържа ръкавите, ако те се навият. По този начин ризата става с къс ръкав. Практично решение, което не бива да се пренебрегва. Материята  е ленена, специално предназначена за топлото време, защото не дава възможност на тялото да се поти. Този модел се носи запасанан в панталона , но може да стои и извън него.

Състав на продукта: 100% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.