Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Ленена риза цвят праскова VLN4
Ленена риза цвят праскова VLN4
Ленена риза цвят праскова VLN4
Ленена риза цвят праскова VLN42
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Ленена риза цвят праскова VLN4

2304080145

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Ленена риза цвят праскова VLN4, елегантна дреха както за ежедневна употреба, така и за по-специални поводи и събития. Материя мека и приятна при допир, изглеждаща като лен и се усеща от кожата като такъв, но всъщност е изцяло памучна. Дизайнът е изчистен с изключение на малка продирана емблема на нивото на гърдите. Много свеж цвят, който подхожда за всякакъв тип облекла.

1. Подходящо решение за всякакви поводи
2. Свободна кройка
3. Подходяща за носене със спортни панталони
4. Състав: 100% памук със структура на лен
5. Произход: произведено за Vikonte

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.