Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка ленена риза бяла FY3
Мъжка ленена риза бяла FY31
Мъжка ленена риза бяла FY32
Мъжка ленена риза бяла FY33
Мъжка ленена риза бяла FY34
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка ленена риза бяла FY3

220420007

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжка ленена риза бяла FY3, практична  дреха за лятото от мека и фина материя. Приятно изглеждащ дизайн, с характерни надлъжни шевове, които придават релефност на ризата. В допълнение се забелязва декоративен, вътрешен джоб на нивото на гърдите с шлицов вход. 

Закопчаването е с четири малки копчета, които завършват в горната част с прибиране на тясната яка. Кройката е права, водеща се по формите на мъжкото тяло. Носи се извън панталона и на практика служи, като връхна дреха през лятото. Ленената материя е тънка и приятна за носене, не се мачка, като пази тялото от изпотяване.

Състав: 100% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.