Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Мъжка ленена риза къс ръкав BA3
Мъжка ленена риза къс ръкав BA33
Мъжка ленена риза къс ръкав BA31
Мъжка ленена риза къс ръкав BA34
Мъжка ленена риза къс ръкав BA32
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка ленена риза къс ръкав BA3

2204270022

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжка ленена риза къс ръкав BA3, свеж едноцветен модел от последната ни колекция за лятото. Дизайнът е повече от впечатляващ. Спортна яка, прибрана умело по врата, под нея два вътрешни джоба, които се закопчават с декоративно копче. Раменете са подчертани с два успоредни шева, а ръкавите завършват с широк маншет.

Кройката е права, водеща се по тялото на мъжа, която дискретно прикрива несъвършенствата на тялото , ако има такива разбира се. Закопчаването е по цялата дължина с малки сини копчета. Ризата може да се носи както в панталона, така и извън него, което е голямо предимство. Ленената материя е деликатна, трудно се мачка и стои изгладена дори след пране. Предпазва кожата от изпотяване, като държи хладно дори в най-горещите дни на годината.

Състав: 20% памук и 80% лен

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.