Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Мъжка ленена риза с попска яка LMO7
Мъжка ленена риза с попска яка LMO73
Мъжка ленена риза с попска яка LMO71
Мъжка ленена риза с попска яка LMO74
Мъжка ленена риза с попска яка LMO72
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка ленена риза с попска яка LMO7

2204250078

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжка ленена риза с попска яка LMO7, удобна дреха за ежедневието през летните дни в годината. Изчистена визия, без излишни орнаменти, с изключение на малката флорална бродерия на нивото на гърдите. Кройката е права и се води по тялото на мъжа, независимо от неговото телосложение. Закопчаването е с малки копчета по цялата дължина. Завършва в областта на тясната яка, която в общия случай е разкопчана.

Голямо предимство е, че на ръкавите има копче, което служи да придържа ръкавите, ако те се навият. По този начин ризата става с къс ръкав. Практично решение, което не бива да се пренебрегва. Материята  е ленена, специално предназначена за топлото време, защото не дава възможност на тялото да се поти. Този модел се носи запасанан в панталона , но може да стои и извън него.

Състав на продукта: 100% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.