Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка риза лен бордо FY6522
Мъжка риза лен бордо FY6522
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка риза лен бордо FY6522

2003220188

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжка риза лен бордо FY6522, нов модел от последната ни колекция облекла за лятото. Кройката е леко вталена, повлияна от народните носии на южна България. Не пропускайте да включите тази риза към летния си гардероб. Тя е повлияна от последните модни тенденции със своята деликатна памучна материя, която много наподобява лен. Цветът и е малко нетрадиционен, но доста атрактивен, смесица от лилаво и бордо. Ако успеете да съчетаете този модел с мъжки спортни панталони и обувки ще се получи наистина една перфектна мъжка визия.

Дизайнът е доста атрактивен, като се започне от закопчаването, поверено на пет лъскави, кръгли копчета и попската яка, която умело обгръща врата. Откъм декорации може да споменем за джоба на нивото на гърдите и надлъжните шевове, които образуват своеобразна лента от двете страни на раменете. Без съмнение може да напишем, че това е облекло шедьовър, което ще заеме подобаващото му се място сред вашите летни дрехи.

 

Състав на продукта: 100% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.