Начало Продукти Количка Профил

Оранжева риза къс ръкав BA6411
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Оранжева риза лен къс ръкав BA6411

1906060130

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Оранжева риза къс ръкав BA6411, много добре подбран стайлинг за едно невероятно мъжко излъчване. Долния канон в предна среда и вътрешната част на яката са от друга материя и цвят, което разнообразява дизайна на този красив модел. Насладете се на тази удобна дреха, която може да носите във вашето ежедневие през лятото или на някои неформални събития. Материята е леко набръчкана, защото четири пети от нея е лен.

Мъжката риза е декорирана с два малки джоба, умело затворени с малки копчета от същия цвят. Закопчаването е по цялата дължина и завършва при яката, която в този случай е спортна. Друга интересна подробност е, че ръкавите са леко подгънати с широка лента. С това се цели да се подчертаят горната част на мускулите на ръцете. Комбинирането с мъжки спортни панталони или дънки е правилният вариант, като към тях може да добавите някой аксесоар за ръцете, като мъжка кожена гривна или часовник. Всичко това ще намерите в нашият сайт Виконте Русе.

 

 

Състав: 80% лен и 20% памук

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •